Garmin GARMIN Dash Cam 57 Videokamera

Vásárlói értékelés:

Termék cikkszáma:

010-02505-11

Termék jellemzői

Garancia:
12 hónap
Elérhető:
Rendelhető
Várható beérkezés:
8-10 munkanap

82 431 Ft (Nettó: 64 906 Ft)

Rövid leírás

KISMÉRETŰ ÉS DISZKRÉT
Ez az apró menetrögzítő kamera meglepően kicsi, így tökéletes a felvételek rögzítésére úgy, hogy közben nem zavarja a kilátást. Felfelé vagy lefelé is elvezethető a tápkábele, így rendezetten, diszkréten helyezhető el a járműben.

AUTOMATIKUS FELVÉTEL
Üzemeld be és el is felejtheted. Amint áramot kap, a kamera azonnal felvételt indít.

ÉLES HD VIDEÓ
A Garmin Clarity™ HDR optikával kristálytiszta felvételeket készíthetsz nappal és éjszaka egyaránt 1440p HD felbontással, mely 140 fokot fog át. Ha szükséges, a 2"-os LCD kijelzőn akár vissza is játszhatod a készüléken a felvételt.

HANGVEZÉRLÉS
Tartsd a kezed a kormányon és vezéreld a kamerát a hangoddal. Elmenthetsz videókat, elindíthatod és megállíthatod a hangfelvételt vagy fotókat készíthetsz. A hangvezérlés angolul, németül, franciául, spanyolul, olaszul és svédül érhető el.

BALESETÉRZÉKELÉS GPS-szel
A kamera automatikusan elmenti a felvételt, ha balesetet érzékel. A beépített GPS vevővel helybélyeget tesz a felvételre, így bizonyíthatod, hogy hol és mikor történt az esemény.

VÉDETT TÁRHELY
Az elmentett videók biztonságosan tárolódnak a Vaultban, melyeket a Garmin Drive™ alkalamazáson keresztül érhetsz el arra alkalmas okostelefonról. Aktív Wi-Fi® kapcsolat esetén ezeket megoszthatod másokkal is egy hivatkozás és egy jelkód segítségével.

TÁRHELY ELŐFIZETÉSEK
Minden felvétel 24 órán át tárolódik a Vaultban a feltöltéstől számítva. A Garmin előfizetéses konstrukcióban lehetőséget biztosít a további tárolásra.

RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS RIASZTÁSOK
A biztonságosabb vezetésért riasztásokat kaphatsz, ha túl közel kerülsz az előtted haladó járműhöz

SÁVELHAGYÁS FIGYELMEZTETÉS
Riasztásokat kaphatsz, ha elkezded elhagyni a sávodat

"INDULJ" JELZÉSEK
Ez a funkció jelzést küld, ha az előtted levő jármű elindul a forgalomban

BIZTONSÁGI KAMERÁK
Ez a kamera jelzi, ha a közelben sebességmérő kamerák vannak. Ez a funkció nem érhető el minden területen, a frissítésekhez előfizetés lehet szükséges.

TRAVELAPSE™ FUNKCIÓ
A Travelapse felvételi mód egy egyszerű, de szórakoztató összefoglalót kínál utazásodról, amely akár több órányi felvételt is percekbe tömörít.

VALÓS IDEJŰ KÉP
A Garmin Drive alkalmazással arra alkalmas okostelefonodon elérheted a kamerád képét bárhonnan. Ez a funkció folyamatos Wi-Fi kapcsolatot igényel és állandó tápellátást. Néhány járműhöz szükséges a külön megvásárolható speciális tápkábel.

PARKOLÓ ŐR
Ez a szolgáltatás figyeli a leparkolt járműved környezetét és automatikusan videóval kiegészített riasztást küld a Garmin Drive alkalmazásnak, ha valamilyen esemény történik. Ehhez aktív Wi-Fi kapcsolat szükséges.

ELLENÁLLÓ KIALAKÍTÁS
Ez a menetrögzítő a jármű zord körülményeire lett tervezve, így bírja a közvetlen napfényt és a magas hőmérsékletet.

EXTRA USB PORT
Nem kell választanod, hogy a telefonodat töltöd vagy áramot adsz a kamerádnak. A mellékelt töltő egy további USB portot is tartalmaz, így mindkettőt töltheted egyszerre.

VIDEÓK VISSZAJÁTSZÁSA ÉS MEGOSZTÁSA
Beépített Wi-Fi kapcsolat és Bluetooth segítségével töltheted fel arra alkalmas okostelefonodra a felvételeidet, ahol visszajátszhatod, szerkesztheted vagy meg is oszthatod azokat.

DASH CAM VIDEO SYNC
A Garmin Drive alkalmazáson keresztül vezérelheted és szinkronizálva visszajátszhatod akár 4 Garmin menetrögzítő felvételeit, így a jármű több pontját is láthatod.

Loading...

Leírás

LCD2", WQHD, MicroSD/MicroSDHC, WI-FI, 60,5g

További információk

Tömeg 0,000 kg
Kijelző méret

2 "

Mozgókép felbontás

WQHD

Memória típusa

MicroSD/MicroSDHC

Bluetooth

Nem

WI-FI

Igen

Tömeg

60,5 g

Vízálló tokkal

Nem

Gyártó

Típus

GARMIN Dash Cam 57

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Garmin GARMIN Dash Cam 57 Videokamera” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük