Logitech C922 Pro Stream Webkamera Black Webkamera

Vásárlói értékelés:

Termék cikkszáma:

960-001088

Termék jellemzői

Garancia:
24 hónap
Elérhető:
Külső raktáron. 1-2 munkanapon belül átvehető.
Várható beérkezés:

36 333 Ft (Nettó: 28 609 Ft)

Rövid leírás

A KÖZVETÍTÉSEKKEL KOMOLYAN FOGLALKOZÓKNAK TERVEZVE

Csatlakozzon kiemelt élességgel minden alkalommal, amikor élőben lép fel a Twitch, YouTube és hasonló csatornákra. Közvetítsen bármit, akár 1080p teljes HD felbontásban 30 fps, akár 720p felbontásban 60 fps mellett. Közvetítsen mesterien megbízható, kimaradás nélküli hanggal, automatikus fókuszálással és 78 fokos látótérrel. A csomag tartalmaz egy 3 hónapig ingyenes XSplit Premium licencet.

1080P TELJES HD KÖZVETÍTÉS

Közvetítsen és rögzítsen életteli, valósághű videoklipeket. Az üvegobjektív és az 1080p teljes HD felbontás a legizgalmasabb részleteket is rögzíti, élénk és természetes színekkel, akadozásmentes, 30 fps képkockasebességű videóban, miközben a 78 fokos látótér két embernek is helyet biztosít. Az alkalmazással vezérelheti a kamera nagyítását és pásztázását.

720P HD-FELBONTÁSÚ, 60 FPS KÉPKOCKASEBESSÉGŰ KÖZVETÍTÉS

A komoly közvetítőknek a kivételesen folyamatos videóhoz kell a szupergyors, 60 fps-es képkockasebesség 720p felbontás mellett, és ezt nyújtja a C922. Késedelem és torzulás nélkül fog élőben közvetíteni.

ÉLÉNKEBB KÉPEK

A HD automatikus fókuszálással és fénykorrekcióval felszerelt C922 a fényviszonyokhoz hangolja a kép minőségét, hogy tűéles, nagy felbontású képet adjon még akkor is, ha Ön félhomályban van.

TELJES SZTEREÓ HANG

A kamera két oldalán egy-egy mikrofonnal felszerelt C922 Pro webkamera bármilyen szögből valósághű hangot képes rögzíteni, így az Ön hangja természetes valójában és tisztán adódik át.

3 HÓNAP INGYENES XSPLIT PREMIUM LICENC JÁR VELE

Az XSplit Broadcasterrel és az XSplit Gamecasterrel kiegészítve a C922X egy teljes körű élő közvetítési megoldássá válik mindennel, amire Önnek a minőségi közvetítés megindításához szüksége lehet.

TARTALOMKÉSZÍTÉSI ÉS RÖGZÍTÉSI MINDENES

A Logitech Capture-rel új videokamerája csatlakoztatását követően azonnal kitűnő minőségű videótartalmak rögzíthetők. Vele testre szabhatja felvételeit, módosíthatja a kamera beállításait, és egy intuitív felületen még függőleges felvételt is készíthet.

Loading...

Leírás

Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz

További információk

Tömeg 0,360 kg
Videó felbontás

Full HD

Mikrofon

Igen

Csatolófelület

USB 2.0

Fókusz

Autófókusz

Gyártó

Típus

C922 Pro Stream Webkamera Black

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Logitech C922 Pro Stream Webkamera Black Webkamera” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük