Thrustmaster TWCS Throttle (PC) Joystick

Vásárlói értékelés:

Termék cikkszáma:

2960754

Termék jellemzői

Garancia:
24 hónap
Elérhető:
Külső raktáron. 1-2 munkanapon belül átvehető.
Várható beérkezés:

38 391 Ft (Nettó: 30 229 Ft)

Rövid leírás

A TWCS gázkart haladó pilótáknak tervezték, akik átfogó, ergonomikus, kényelmes és precíz gázkart keresnek a valósághű repülési élményért játék közben.

TWCS (Thrustmaster fegyvervezérlő rendszer) gázkar
A bal kezével növelje a harci sebességet, és irányítsa űrhajóját vagy vadászrepülőjét. A TWCS fojtószelep alacsonyabb pozíciója a kvadráns alapú rendszerekhez képest páratlan kényelmet biztosít.
a TWCS fojtószelep 14 gombot és egy 8 irányú PoV kalapkapcsolót tartalmaz, amelyek a joystick gombjaival egészülnek ki. Ez összesen 5 tengelyt, 30 gombot és két 8 irányú PoV-t biztosít a játékosok számára – plusz 3 extra tengelyt az opcionális TFRP kormányon* keresztül. A TWCS fojtószelep 5 tengelyt és egy hátsó RJ12 csatlakozót tartalmaz, amely 3 további tengelyt kínál a külső opcionális TFRP kormányon* keresztül a Thrustmaster repülési termék ökoszisztémájából.
*Külön kapható.

S.M.A.R.T™ technológia
Egyedülálló csúszósín-rendszer a tökéletesen sima gázkar csúszás érdekében – precíz és kényelmes, 3,2 hüvelykes/80 mm-es mozgási tartomány a precíz manőverekhez. A meghúzó csavar segítségével a felhasználók saját ízlésüknek megfelelően állíthatják be a kar súrlódási szintjét.

Thrustmaster advanced repülési ökoszisztéma
Ezek a termékek egy sor repülésszimulációs perifériához tartoznak, amelyek egymással együtt használhatók: egy teljes ökoszisztéma, amely az FCS repülési karral, a TWCS gázkarral, a TFRP kormánypedálokkal* és az MFD* (Multi-Functional Display) pilótafülke panelekkel rendelkezik. Ezek az elemek a T.A.R.G.E.T fejlett programozószoftverrel** is kompatibilisek. * Külön eladó.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

T.A.R.G.E.T fejlesztő szoftver: programozzon akár 256 gombot a repülő rendszerben
Thrustmaster Advanced pProgramming Graphical Editor szoftver: kombinálja más Thrustmaster eszközökkel (hogy azokat egyetlen USB-eszközként ismerje fel), és töltsön be vagy hozzon létre egyedi leképezési profilokat minden játékhoz. Testreszabhatja saját profiljait a legtöbb Thrustmaster repülésvezérlő fejlesztéséhez, és ossza meg őket a Thrustmaster közösséggel.
** Ingyenes, letölthető a http://ts.thrustmaster.com webhelyről.

Ergonómikus kialakítás az optimális kényelemhez és pontossághoz
Kialakításának és ergonómiájának köszönhetően a TWCS fojtószelep többféle felismerhető funkcióval látja el a játékosokat, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabbak és pontosabbak legyenek repülés közben. A repülésvezérlőkhöz való fokozott hozzáférés még fontosabbnak bizonyul, amikor a játékosok teljesen elmerülnek a VR-kompatibilis játékok által nyújtott kivételes repülési élményben. A gázkar a legjobb módja annak, hogy a keze ügyében tudjon számos műveletet.

Loading...

Leírás

Gázkar, PC, USB

További információk

Tömeg 1,184 kg
Platform

PC

Csatolófelület

USB

Gyártó

Típus

TWCS Throttle (PC)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thrustmaster TWCS Throttle (PC) Joystick” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük