Vision Számítógép Szerviz

Hozza be hozzánk problémás számítógépét, mi pedig gondoskodunk róla hogy gyorsan, személyesen kapja vissza a kijavított eszközt. Hozzáértő csapatunk várja önt Újpesten az István úton.

Egy öreg számítógép olyan, mint egy régi autó, folyamatos karbantartásra szorul

Számítógépekkel dolgozó szakemberként lehet a kisujjadból rázol ki telepítéseket és alkatrész cseréket, az is lehet hogy pislákol még benned a szenvedély a javítások iránt, de be kell látnod: A kényelmed ma már jóval többet ér, minthogy megemeld a csavarhúzót vagy órákat malmozz a telepítő képernyő előtt.

Míg az átlagos szerviz cégeknél, csak egy sorszám vagyunk a telefonos ügyfélszolgálatnál

A Vision Computernél továbbra is a személyességet tartjuk szem előtt és hogy megválaszoljuk az összes felmerülő kérdést a javítással kapcsolatban

A Visionnél nem csak a javítás, de a gépe is villámgyors lesz

A lerobbant vasból, tuningolt kezesbárányt varázsolunk

Hogy a várakozással töltött percek számolását, a megnyitott böngésző lapok számolása válthassa ki. Csak tudja számon tartani.

Fiatalos energiával itatjuk át a számítógépét

Hogy a képernyő előtt töltött időt ismét játéknak élje meg. Visszahozzuk azokat az éveket, mikor még várakozással ült a monitor elé, kíváncsian várva a következő történést.

A sajnáló tekinteteket a csodálkozás veszi át

A szomszédok és rokonok újra csodájára járnak majd az ismereteinek, újra megbecsült tagjává válhat a közösségének, olyan személlyé aki lépés tart a korral.

Hozzáértő csapatunk személyesen biztosítja a gép épségét

Szakértői csapatunk az alapoktól vizsgálja meg a gépét

A személyes átadás során nem csak az ön véleményét kérjük ki, de alapos vizsgálaton és teszteken futtatjuk át a számítógépet, hogy kiderüljön a hiba valódi oka.

Részletes tájékoztatást adunk a javítás mellé

Hozzáértő kollégáink már a helyszínen ellátják az összes szükséges információval a gép állapotáról és a javítás várható idejéről. A folyamat közben is lehetősége van kérdezni, így pontosan tudja mi fog történni a számítógépével.

 

Úgy vigyázunk az adataira, mintha a sajátunk lenne

Tudjuk milyen fontosak a számítógépünkön tárolt emlékek, adatok, ezért kiemelt figyelmet fordítunk az adatok biztonságba helyezésére. Az adatait legtöbb esetben nem érinti a javítási folyamat, a tartalmait úgy kapja vissza, ahogy az üzletbe érkezett. 

Pontos kalkulációt adunk a javítás lehetséges költségeiről

A javítási munka kezdetén,  becslést adunk az elvégzett munkák mértékéről, amennyiben plusz fejlesztést kértél ezt is hozzácsaphatjuk.

20 év tapasztalatot sűrítjük a géped egészségébe

Az elmúlt húsz évben szinte minden lehetséges problémával találkoztunk már, ami felmerülhet a számítógépek esetén, így nyugodt szívvel bízhatod ránk a vasat, jó kezekben lesz.

A személyes szervizeként működünk

Ha nem árulnánk kütyüket, már szinte sarki bolt lennénk. Beugrik, felveszo amire szükség van és már haladhat is tovább a napjával.

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Írj nekünk üzenetet, vagy hívd a telefonszámunkat!

kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

20 számítástechnikában töltött év, 1500+ sikeresen elvégzett javítás

A Vision Számítástechnikánál több, mint 20 éve foglalkozunk új és használt számítástehnikai eszközök beszerzésével és szervizelésével. Ebben az időszakban szinte minden lehetséges problémával találkoztunk már, ami a számítógépekkel kapcsolatban felmerülhet. 

Cégünknél arra törekszünk, hogy a minőségi munka mellett vevőinket is maximálisan kiszolgáljuk, így a telefonos ügyfélszolgálatok és több napos várakozások helyett valódi, emberi kapcsolatok kialakítására törekszünk.

Célunk, hogy a lehető legalaposabban szolgáljuk ki az Újpesti lakosság igényeit és minden szükséges eszközt biztosítsunk a technikai megújuláshoz.

A szervizelési folyamatot teljesen átláthatóvá tettük

Hozza be hozzánk a gépét és adja át kollégánknak

Rövid beszélgetés és a tesztek elvégzése után kollégánk felveszi a számítógépét a soron következő feladatok közé.

Belekezdünk a munkába

Nem kell napokat várnia és ügyfélszolgálatokat keresnie éppen hol tart a gépe. A javítást házon belül végezzük, így garantálva hogy a gépe a legjobb kezekben legyen.

Átveheti a javított számítógépét

Kollégánk értesíti, amint elkészült a számítógépe, Önnek csak annyi a dolga, hogy befárad üzletünkbe és átveszi a készülélet.

Ezt mondták ügyfeleink

Úgy bízhatod ránk a gépedet, mintha csak Te csinálnád

Adatblokk garancia

A hatalmas mennyiségű bizalmas adat miatt, ami a kezünkön átfut, kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink adatainak védelmére. A javítási munkálatok előtt biztonságba helyezzük az adathordozókat, szükség esetén elvégezzük az adatmentésüket.

Villám garancia

Ha valahol gyorsabb javítást kap a városban, mint nálunk, akkor ingyen volt az eszköz javítása. Tényleg.

Zero Downtime garancia

A javítás határidejét konkrétan megnevezzük az igényfelvételnél, így 0 percet kell feleslegesen a gépnek a szervizasztalon töltenie.

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Írj nekünk üzenetet, vagy hívd a telefonszámunkat!

kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Megközelítés

A 3-as metró Újpest Központ végállomásától 14-es vagy 12-es villamossal egy megállónyira, vagy gyalog 5 percre, Káposztás-megyer irányában.

Hétfő: 10:00 – 18:00

Kedd: 10:00 – 18:00

Szerda: 10:00 – 18:00

Csütörtök: 10:00 – 18:00

Péntek: 10:00 – 18:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva