Vision Villám Szerviz

Villám szerviz szolgáltatásunkkal, elfoglalt szakembereknek segítünk az eszközparkjuk frissen tartásában. Dobd be hozzánk a gépet, ne mondj semmit, majd kapd fel a vasat a megbeszélt határidőben, patika állapotban.

Kinőttél már abból, hogy te emeld fel a csavarhúzót kütyüid egyben tartásához

Számítógépekkel dolgozó szakemberként lehet a kisujjadból rázol ki telepítéseket és alkatrész cseréket, az is lehet hogy pislákol még benned a szenvedély a javítások iránt, de be kell látnod: A kényelmed ma már jóval többet ér, minthogy megemeld a csavarhúzót vagy órákat malmozz a telepítő képernyő előtt.

Míg az átlagos szerviz cégeknél, machetével kell átverekedned magad a kitöltendő formok rengetegén

A Vision Computernél rád szabott, villámgyors szolgáltatást alakítottunk ki a rohanó életedhez.

A Vision Villám Szervizünkkel 0 felesleges napot fog nálunk parkolni az eszközöd

Egy szót sem váltunk, ha nem akarsz

Bízd ránk a hibafeltárást és a gondolkodást. Csak dobd be nálunk a gépet, mi kiderítjük a gondját és azonnal kezeljük is, te pedig csak egy üzenetet kapsz hogy elkészültünk.

A lassúcska vasból, tuningolt kezesbárányt varázsolunk

Mert mi is kockák vagyunk, értjük az igényeid, tudjuk mire lesz szükséged. Ha lépést szeretnél tartani a kor vívmányaival, mi minden eszközt biztosítunk Neked.

Mikor átveszed a géped, meg se állj, csak lassíts.. 🙂

Mert szinte utánad dobjuk a gépet, hogy minimális legyen a munkából való kiesésed. Mi is tudjuk, hogy van jobb felhasználása, mint hogy a szerviz asztalon pihenjen.

Hozzáértő csapatunk személyesen biztosítja a géped villámgyors szervizelését

Nem csak kérdezünk, az alapoktól vizsgálja meg a gépedet

A személyes átadás során nem csak a Te véleményed kérjük ki, de alapos vizsgálaton és teszteken futtatjuk át a számítógépet, hogy még hamarabb érjünk a probléma gyökeréhez. Nincs felesleges magyarázkodás, csak villám megoldások.

Fejlesztési javaslatokat adunk a javítás mellé

A technika világában naprakész kollégáink már a helyszínen elmondják a fejlesztési lehetőségeket, így ha bikább vassal szeretnél távozni tőlünk, lehetőséged van még a javítás előtt igényelni.

Úgy vigyázunk az adataira, mintha a sajátunk lenne

Tudjuk milyen fontosak a napi működéshez használt fájlok és adatok így kiemelten figyelünk azok biztonságára. Ezeket az adatokat legtöbb esetben nem érinti a javítási folyamat, a tartalmaidat úgy kapod vissza, ahogy az üzletbe érkeztél.

Pontos kalkulációt adunk a javítás lehetséges költségeiről

A javítási munka kezdetén, személyesen becslést adunk az elvégzett munkák mértékéről, amennyiben plusz fejlesztést kértél ezt is hozzácsaphatjuk.

20 év tapasztalatot sűrítjük a géped egészségébe

Az elmúlt húsz évben szinte minden lehetséges problémával találkoztunk már, ami felmerülhet a számítógépek esetén, így nyugodt szívvel bízhatod ránk a vasat, jó kezekben lesz.

A személyes szervizedként működünk

Ha nem árulnánk kütyüket, már szinte sarki bolt lennénk. Beugrasz, felveszed ami kell és már haladhatsz is tovább a napoddal.

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Írj nekünk üzenetet, vagy hívd a telefonszámunkat!

kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

20 számítástechnikában töltött év, 1500+ sikeresen elvégzett javítás

A Vision Számítástechnikánál több, mint 20 éve foglalkozunk új és használt számítástehnikai eszközök beszerzésével és szervizelésével. Ebben az időszakban szinte minden lehetséges problémával találkoztunk már, ami a számítógépekkel kapcsolatban felmerülhet. 

Cégünknél arra törekszünk, hogy a minőségi munka mellett vevőinket is maximálisan kiszolgáljuk, így a telefonos ügyfélszolgálatok és több napos várakozások helyett valódi, emberi kapcsolatok kialakítására törekszünk.

Célunk, hogy a lehető legalaposabban szolgáljuk ki az Újpesti lakosság igényeit és minden szükséges eszközt biztosítsunk a technikai megújuláshoz.

A szervizelési folyamatot teljesen átláthatóvá tettük

Hozd be hozzánk a gépedet

És add át egyik kollégánknak. A Te dolgod csak annyi, hogy vázolod mire van szükséged, a többit mi intézzük.

Belekezdünk a munkába

Nem kell napokat várnod és ügyfélszolgálatokkal hadakoznod míg elkészül a géped. A javítást házon belül végezzük, így garantálva a lehető leggyorsabb ügyintézést.

Viheted is a patika gépedet

Kollégánk értesít, amint elkészült a javítás, Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy beugrasz az üzletbe és felkapod.

Ezt mondták ügyfeleink

Úgy bízhatod ránk a gépedet, mintha csak Te csinálnád

Adatblokk garancia

A hatalmas mennyiségű bizalmas adat miatt, ami a kezünkön átfut, kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink adatainak védelmére. A javítási munkálatok előtt biztonságba helyezzük az adathordozókat, szükség esetén elvégezzük az adatmentésüket.

Villám garancia

Ha valahol gyorsabb javítást kap a városban, mint nálunk, akkor ingyen volt az eszköz javítása. Tényleg.

Zero Downtime garancia

A javítás határidejét konkrétan megnevezzük az igényfelvételnél, így 0 percet kell feleslegesen a gépnek a szervizasztalon töltenie.

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Írj nekünk üzenetet, vagy hívd a telefonszámunkat!

kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal

Keresd fel üzletünket és kérd kollégáink segítségét

Megközelítés

A 3-as metró Újpest Központ végállomásától 14-es vagy 12-es villamossal egy megállónyira, vagy gyalog 5 percre, Káposztás-megyer irányában.

Hétfő: 10:00 – 18:00

Kedd: 10:00 – 18:00

Szerda: 10:00 – 18:00

Csütörtök: 10:00 – 18:00

Péntek: 10:00 – 18:00

Szombat: Zárva

Vasárnap: Zárva